GIPSY MISSION

... want hulp verandert!

Huiswerkbegeleiding in Szaniszló, juni 2018

Er zijn nog twee weken over vanaf de tweede helft van het schooljaar, maar we kunnen nu al zeggen dat we een bewogen schooljaar afsluiten in onze naschoolse opvang.
Ons werk was gevarieerd, we probeerden te werken volgens onze beste kennis, en we hielpen ook het leren van onze kinderen. We hebben gewerkt met gevarieerde sessies, games, tongbrekers, handwerk, Bijbellessen en buitenspellen om de middagprogramma’s kleurrijk te maken.
We keken ernaar uit en verwelkomden onze sponsoren uit Nederland, namelijk de leiders van GipsyMission Nederland. We zijn dankbaar voor hun genereuze hulp. Tijdens de bijeenkomst presenteerden we de studieresultaten van de kinderen, de vocale en verse kennis, de gebeden die we hebben geleerd in de religiesessie, ons handwerk en ook onze leefruimte, waarvoor we ze allemaal erg dankbaar zijn.
Het grootste deel van onze groep was uitgenodigd op een traditioneel festival waar onze kinderen hun dans- en muziekkennis presenteerden.
Lerares Mónika bereidde de kinderen voor, veel dank voor haar geduld en uithoudingsvermogen. De kinderen waren vol ervaringen toen ze terugkwamen van het festival. In de nabije toekomst zullen we de kinderdag vieren. Puzzels, races, bijbels “Wie weet meer?” Wordt georganiseerd voor de kinderen. De meest getalenteerde worden beloond. We willen ook graag dat de afsluiting van het schooljaar een onvergetelijke ervaring wordt en dat de meest succesvolle kinderen een speciaal diploma behalen. We proberen ieders resultaat te waarderen.
Na alle welverdiende vakantie zal komen! Godzijdank !!!
We geven ook enkele foto’s van onze activiteiten die bewijzen dat er “serieus” werk plaatsvindt in Szaniszló in het programma “na-school”.

Met vriendelijke groet, Mónika Chivu, Ilona Varga en Éva Szalontai, leraressen.

Leave a Reply