Ina’s webwinkels

Marktplaats voor Gipsy Mission

Ina uit Creil heeft een tweetal webwinkels op Marktplaats. De opbrengst hiervan gaat voor 100% naar Gipsy Mission.

Vanaf 2011 ontvingen wij jaarlijks bedragen van € 1.100, – tot en met € 2.500,- in 2017.

Neem een kijkje in Ina’s koopjeshoek

Neem een kijkje in Ina’s boekenhoek

 

Ina’s Gipsy Mission koopjeshoek

Bestaan ze nog? Die echte voordeeltjes, kwaliteitsartikelen voor een koopje? Mijn moeder fietste er vroeger stad en land voor af…….

U niet! Want die echte voordeeltjes bestaan nog steeds en je hoeft er niet stad en land voor af te fietsen. Je moet ze alleen wél weten te vinden. En vanaf vandaag weet u Ina’s koopjeshoek te vinden. Simpel, door bovenstaande link aan te klikken. U vindt dan een site met een uitgebreid assortiment van kleding tot tupperware schaaltjes, van boeken tot collectors items. Sommige artikelen zijn zelfs nog helemaal nieuw.

Voorbeeldje?

Outfitters nation top trui of vest € 3,–.

Of spijkerjasje voor € 4,–.

Hoe bedoel je een koopje?

Dit is bijna voor niets!

 

Ina’s Gipsy Mission boekenhoek

Of wat te denken van een collectie van meer dan 160 boeken, waaronder echte collectors items. Er is voor ieder wat. Luchtige leesvoer tot en met stevige kost. En alles is vriendelijke geprijst. De liefhebber laat dit niet liggen. Neem een kijkje in de speciale boekenhoek.

Opbrengst voor het goede doel

En wat nu zo mooi is aan Ina’s koopjeshoek, Ina wordt er niet zelf rijk van. Ze runt haar webwinkeltjes voor Gipsy Mission. De complete opbrengst van haar verkopen is bestemd voor het werk van Gipsy Mission. Op deze manier haalde zij per jaar bedragen op van maar liefst € 1.300 tot € 2.400.

Hiervan kunnen 20 kinderen op een Gipsy Mission kleuterschool maar liefst 2 maanden onderwijs ontvangen en de Here Jezus leren kennen. En dat door uw voordeel in Ina’s webwinkels.