Ondersteun Gipsy Mission financieel

Word ondersteuner van Gipsy Mission. Met weinig financiële middelen kunnen wij veel doen. Zo kost bijvoorbeeld het draaiend houden van een school maandelijks ca. € 700. Niet veel als je bedenkt dat daar een team van een paar mensen werkt. Daarnaast voeding voor de kinderen, lesmateriaal en energie. U kunt de kinderen daar écht helpen. En, Gipsy Mission werkt zonder overhead kosten. De laatste jaren is steeds rond 99,5% van alle giften aan de projecten besteed.

U kunt ons op 2 manieren steunen:

 • Eenmalig
 • Periodiek

Met een klein bedrag per maand draagt u bij aan de structurele kosten voor de projecten. Neem bijvoorbeeld elke maand één dag de Immanuëlschool voor uw rekening. Een schooldag kost daar € 30, een halve schooldag dus € 15 per maand. Wat zou het geweldig zijn als er 30 mensen zouden zijn die maandelijks € 30 zouden willen overmaken. Of 60 mensen die maandelijks € 15 willen geven. Elke maand zorgt u er dan voor dat de kinderen in Mezövári naar school kunnen en een betere toekomst krijgen. Wat zou het geweldig zijn als u dit wilt ondersteunen. Dank u wel, namens de kinderen van onze projecten.

Vele handen maken licht werk. Helpt u ons helpen?

 Eenmalige gift 

U kunt eenmalig een gift overmaken, dat kan op onderstaande bankrekening.

Bankrek NL40 RABO 0382482557
t.n.v. Gipsy Mission te Renswoude

Toezeggings formulier

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u kiezen van welk project u een (halve)dag voor uw rekening wilt nemen. Dit deelname formulier betreft alleen de registratie als sponsor van het programma en een intentie tot betaling.

  Toezegging per jaar: €

  Zelf overmaken / incasso: (*)
  zelf overmakenincasso

  Eenmalige / doorlopende incasso:
  eenmaligedoorlopende

  Met ingang van:

  Toestemming automatische incasso: (*)
  janee