Sponsoring

Maatschappelijk betrokken sponsorship

Natuurlijk tracht elke ondernemer in deze tijd maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De regels worden strikt nageleefd en er wordt zo mogelijk milieuneutraal gewerkt. Steeds meer organisaties zijn zich intussen ook bewust van het feit dat de onderneming meer is dan het verschil tussen activa en passiva op hun jaarrekening. De onderneming is een groep mensen. Mensen die betrokken zijn bij de wereld om hen heen. Mensen die zich bewust zijn van hun eigen positie in de wereld om hen heen en hun verantwoordelijkheden daarin. Mensen die te maken krijgen met de nood in onze wereld, dichtbij en veraf. Mensen ook, die daar graag, vanuit hun verantwoordelijkheid iets mee willen doen. Ondernemingen die zich deze verantwoordelijkheid realiseren noemen we maatschappelijk betrokken.

Gipsy Mission zoekt maatschappelijk bewuste ondernemers die samen met hun organisatie willen investeren in levens van mensen. Kinderlevens in dit geval. Zigeunerkinderen in Roemenië en Oekraïne die zonder onze hulp, net als hun ouders, een mensonwaardig bestaan tegemoet zullen gaan. Een bestaan als buitengeslotene, waarin elke dag een overleving is. Een troosteloos bestaan zonder toekomst en zonder hoop. En dat niet heel ver weg, maar op zo’n 16 uur rijden hiervandaan. Gipsy Mission investeert in zigeunerkinderen op het platteland in Transsylvanië door hen de kans op onderwijs te geven. Door scholing krijgen zij de kans maatschappelijk hun rol te kunnen spelen en zich zo te ontworstelen aan hun bittere armoede.

Gipsy Mission is een christelijke stichting die vanuit Nederland zonder aanziens des persoons hulp voor deze zigeunerkinderen mogelijk maakt. Hiervoor wordt er intensief samengewerkt met lokale partnerorganisaties die de situatie ter plaatse goed kennen. Gipsy Mission heeft geen kantoor of andere overheadkosten. Ook staan er geen medewerkers op de loonlijst. Reis- en verblijfkosten naar de projecten worden door deelnemers zelf gedragen. Dit betekent dat er nauwelijks overheadkosten zijn, waardoor vorig jaar 99,7% van alle giften kon worden ingezet voor het werk. Daarnaast heeft Gipsy Mission het ANBI stempel gekregen, waardoor giften voor de belasting aftrekbaar zijn.

Gipsy Mission zou ook uw onderneming graag als maatschappelijk betrokken sponsor willen verwelkomen. Voor een bedrag van bijvoorbeeld €200 per maand levert u een geweldige bijdrage aan de kosten voor onderwijsbegeleiding van zigeunerkinderen. Wat u van Gipsy Mission mag verwachten? Graag infomeren wij u op regelmatige basis over de voortgang van de projecten. Daarnaast kunnen wij desgewenst bijvoorbeeld zorgen voor tekst en foto`s voor het personeelsorgaan. Wij zijn ook graag bereid bij u een presentatie in woord en beeld te komen geven. Uiteraard kan uw bedrijfslogo eventueel een plaats krijgen op onze website.

Onze jaarverslagen bereikt u door :: hier te klikken. Natuurlijk wilt u hierover eerst wel eens met ons praten. Neem dan contact met ons op, klik op onderstaande icoon. Bij voorbaat dank.

Zakelijke sponsors

Onderstaand de logo’s van enkele zakelijke sponsors. Zij dragen financieel of anderzins een bijdrage aan het werk van Gipsy Mission.

De verwijzing is met toestemming opgenomen.

DITO vastgoed