GIPSY MISSION

... want hulp verandert!

Rekabnieuws, feb 2021

Lieve vrienden,

Even bijpraten:

Wonder boven wonder draait het project! Al de tijd dat de school dicht was mochten wij de kinderen tòch opvangen. Wèl in aangepaste vorm, maar nu sinds maandag de scholen weer open zijn, loopt het gebruikelijke programma. We zijn dankbaar dat we open konden blijven en niet ziek geworden zijn. Als ik het Nederlandse nieuws bekijk, zie ik mooie sneeuw- en schaatsfoto’s. Hier was er vooral in januari sneeuw, nu alleen net genoeg om een beetje te sleeën met de kinderen. Vanaf november tot vorige week mochten de kinderen niet buitenspelen vanwege de coronamaatregelen.

Het is echt een heksenketel als dat hele spul in de pauzes binnen moet spelen. Het zijn al geen lieverdjes, maar dan komen hun gedragsproblemen pas goed openbaar 🤪

Dàt is de reden waarom ze bij ons zijn, denk ik dan, en probeer moedig verder te gaan, in de hoop dat we ze enigszins in het gareel kunnen brengen en bij kunnen spijkeren.Bidden en eraan werken!!!

De hulp aan de poort gaat ook weer als vanouds nu de regels wat versoepelen. Vergeleken bij vroeger is er veel verbeterd, we hebben nu vooral onze vaste klanten, die het niet alleen redden. We gaan ook gewoon naar de kerk. Natuurlijk  met mondkapjes, want dat moet hier overal, binnen en buiten en we zingen met die dingen 😷🤣

Nu weten jullie weer hoe het hier is. We zijn dankbaar voor iedere dag die God ons geeft… Hem komt toe de lof en aanbidding, voor eeuwig! We hopen dat het goed gaat met jullie allemaal.

Veel liefs van ons en zegen van de Almachtige, Die de regie in handen heeft.

Leave a Reply